Roerbakken Varkensfilet met Sojasaus : Mu Phad Sie Eiw



Roerbakken Varkensfilet met Sojasaus : Mu Phad Sie Eiw
Voor 2 personen
Ingrediënten

250 gram varkensfilet, in dunne plakjes gesneden
1 ui, in dunne reepjes gesneden
2 tenen knoflook, fijn gehakt
2 el plantaardige olie
1 ½ el sojasaus
½ Soja seasoning saus of maggi
½ tl . Zwarte Sojasaus
1 el oestersaus
½ tl suiker
4-6 el water

Mu Phad Sie Eiw-Ingrediënten
Mu Phad Sie Eiw-Ingrediënten

1. Verhit olie in een wok of pan met half hoog vuur, voeg knoflook toe en bak deze tot deze bijna licht goudbruin is, voeg dan de ui toe en eventjes roerbakken. Voeg de varkensfilet toe en eventjes roerbakken en voeg ½ el sojasaus toe, roerbakken tot deze bijna gaar is.

Verhit olie in een wok of pan met half hoog vuur, voeg knoflook toe en bak deze tot deze bijna licht goudbruin is, voeg dan de ui toe en eventjes roerbakken.
Voeg de varkensfilet toe en eventjes roerbakken en voeg ½ el sojasaus toe, roerbakken tot deze bijna gaar is.

2. Water en suiker toevoegen, en de rest van sojasaus, oestersaus, Soja seasoning saus en zwarte sojasaus toevoegen, enkele minuten roerbakken totdat het water in de mengsel een beetje droog is. Zet het vuur uit.

Water en suiker toevoegen, en de rest van sojasaus, oestersaus, Soja seasoning saus en zwarte sojasaus toevoegen, enkele minuten roerbakken totdat het water in de mengsel  een beetje droog is. Zet het vuur uit

3. Serveer met de rijst en bestrooi de rijst met gemalen gedroogde pepers of verse Thaise bird’s eye-pepers fijn gesneden.







Ga naar  Thaise ingrediënten
                Thaise recepten

Reacties

Populaire posts